Selecteer een pagina

Tijd voor een nieuwe website

Voor veel ondernemers is een perfecte website niet het eerste waar ze in investeren. Ze maken een gratis website, gooien er genoeg informatie op, knallen de website online en beginnen met ondernemen.

Daar is niks mis mee: ik begrijp heel goed dat je niet te veel in een website wil investeren als je net begint.

Maar als je iets langer bezig bent, ga je misschien een beetje twijfelen aan je eigen website. Je zelfgemaakte gratis versie, ziet er misschien toch niet zo goed uit. En ben je eigenlijk wel vindbaar via Google? En alle informatie is wel op je website te vinden, maar of het er nou echt mooi uitziet…?

Dat is het punt waarop ik je kan helpen: ik ontwerp en bouw voor jou een nieuwe website die duidelijk is en past bij jouw bedrijf.

Jouw toekomstige website…

  • Ziet er natuurlijk fantastisch uit
  • Laat op een duidelijke manier zien wat jouw bedrijf doet
  • Is speciaal ontworpen voor jouw bedrijf
  • Is overzichtelijk via desktop, tablet en mobiel
  • Is goed vindbaar in Google
  • Is makkelijk door jou zelf aan te passen naar al jouw wensen

Je eigen website aanpassen?

Nadat je nieuwe website online is gegaan, bedenk je toch dat je de tekst op je homepagina iets anders wil. Oh – en je hebt een fotoshoot gedaan en dus nieuwe foto’s van jezelf die je op je website wil. Een paar weken later lanceer je een nieuw product, dat je natuurlijk prominent op je website wil hebben.

Ondernemers veranderen hun bedrijf en hun werkzaamheden constant. Dus zo’n site moet ook heel wat veranderd worden! En dan is er niets vervelender dan dat je voor elke wijziging bij je webdeveloper zou moeten aankloppen. Wil je de foto’s of tekst op je eigen website iets veranderen? Geen probleem, dan kun je inloggen en binnen een paar minuten staan de goede tekst en foto’s op je website.

Om het voor iedereen makkelijk te maken om de website aan te passen, heb ik handleidingen en video’s gemaakt die je op weg helpen. En kom je er toch niet uit? Dan videobellen we, WhatsAppen we of kom je gewoon even langs en laat ik het zien.