Selecteer een pagina
 

Maartje Daems

Freelance WordPress developer, fotograaf en social media marketeer uit Haarlem

Hoi, ik ben Maartje!

Ik ben 22 jaar oud, woon in Haarlem en ik bouw websites, fotografeer en adviseer op het gebied van social media.

Vanaf dat ik vrij jong was voelde ik me al aangetrokken tot websites en het bouwen van websites. Het begon toen ik bij de bibliotheek een boek leende over ‘websites bouwen’ (ja, dat is duidelijk meer dan 10 jaar geleden) en daarin ontdekte dat HTML bestond. Ik vond niets leuker dan HTML codes uitproberen en kijken wat er gebeurde bij welke code.

Ik maakte mijn allereerste website: een website met eigenlijk alleen maar foto’s van hondjes. Een prima start, vond ik zo.

Daarna volgde er nog héél wat sites. Ik vond niets leuker dan websites opnieuw ontwerpen en bouwen. Ik maakte nog een site over giraffes (ja, ik bleef in hetzelfde thema), een site voor mijn hockeyteam en een site voor mijn moeder. Daarnaast bouwde ik ook heel veel sites die helemaal geen tekst erop hadden en die nergens voor gebruikt werden: ik vond simpelweg het bouwen zo leuk.

Vervolgens kocht ik mijn eerste camera, raakte ik geïnteresseerd in fotografie, maakte ik een account aan op Instagram en startte ik met een blog. Op mijn blog kwam alles samen wat ik leuk vond: verhalen vertellen, mijn fotografie delen, de blog weer delen op social media en tegelijkertijd honderd keer de website opnieuw ontwerpen.

Nadat ik een studie had afgerond (Nederlandse taal & cultuur aan de Universiteit van Amsterdam) realiseerde ik me dat het ontwerpen en bouwen van websites nog steeds is wat ik het allerliefste doe. En ondertussen had ik met het bouwen van al die verschillende sites veel ervaring gekregen en was ik er goed in geworden. Naast vrienden en familie begon ik steeds meer aanvragen te krijgen om websites te ontwerpen en te bouwen, te fotograferen en te adviseren op het gebied van social media. Dus besloot ik een eigen bedrijf te starten!

In contact komen?

Wil je met me in contact komen om te kijken of we wellicht iets voor elkaar kunnen betekenen? Dat kan via deze pagina!

Foto’s van mij door Lisa Zilver