Selecteer een pagina

Niet de kennis, tijd of zin om je Instagram bij te houden?

Besteed het bijhouden van je Instagram uit!
Vraag een offerte aan

Het bijhouden van de Instagram van jouw bedrijf kan best een opgave zijn. Sowieso kost het veel tijd om vaak een nieuw beeld te uploaden. Maar daar blijft het niet bij: de foto’s moeten er samen op je profiel ook goed uitzien, er moeten relevante hashtags worden toegevoegd, het bedrijfsprofiel moet mooi worden ingevuld en de beelden moeten op het goede moment geplaatst worden. Dat kost allemaal veel tijd en als ondernemer heb je het al druk genoeg. Focus daarom op waar jij echt goed in bent, en laat je Instagram aan mij over.

Hieronder staan al drie verschillende pakketten: een pakket voor starters, gevorderden en professionals. Bekijk welk pakket op jou van toepassing is en neem contact met mij op! Passen jouw wensen niet in een van deze pakketten? Neem dan ook contact met mij op, dan maak ik speciaal voor jou een apart pakket.

Bij alle pakketten wordt het beeld door de klant zelf aangeleverd. Zelf geen tijd om foto’s te maken? Dan geldt voor mijn fotografie mijn uurtarief van €50 per uur, exclusief btw.

Alle prijzen zijn exclusief btw.