Selecteer een pagina

Portretfotografie

Foto’s nodig voor je Instagram, blog of bedrijf? Of ben je écht toe aan een nieuwe profielfoto op Facebook? Laten we dan samen foto’s maken! Denk je dat je ‘nooit goed op foto’s staat’? Of vind je het ongemakkelijk? Geen zorgen, dat heeft bijna iedereen. We maken het gezellig en ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt.

Hoe werkt dat dan?

Ik maak het liefste portretfoto’s met natuurlijk licht. We spreken een locatie af en fotograferen een half uur of een uur. Daarna ga ik aan de slag: ik kies uit wat de beste foto’s zijn en bewerk deze. Daarna krijg jij een linkje en kun je de foto’s downloaden!

FAQ

Kun je me alle foto's sturen die je hebt gemaakt?
Nee, ik maak een selectie van de beste foto’s. Dat is ook alleen maar prettig voor jou: je wil alleen de foto’s waar je er écht leuk op staat, niet ook de net-niet foto’s.
Wanneer krijg ik de foto's?
Je krijgt je foto’s maximaal twee weken nadat de factuur betaald is.
Hoe werkt het betalen?
Als je samen portretfoto’s wil schieten, kun je een mailtje sturen. Vervolgens stuur ik jou via je mail een offerte inclusief eventuele reiskosten. Als je de offerte hebt goedgekeurd, spreken we samen een datum af. Na de shoot krijg je een e-mail met daarin de factuur, die je ook gelijk met iDeal kunt betalen. Heb je betaald? Dan krijg je maximaal na twee weken de foto’s gestuurd.
Mag ik de foto's zelf nog bewerken?
Nee. Als je kiest voor mij als fotograaf, kies je ook voor mijn stijl van bewerken. Daarom is het niet toegestaan om zelf nog de foto te bewerken, bijvoorbeeld door er een filter overheen te gooien of de foto zwart-wit te maken.
Hoe stuur je de foto's?
Je krijgt een link toegestuurd. Op die website kun je een overzicht zien van alle foto’s die ik heb bewerkt voor je. Hier kun je zelf aanvinken welke foto’s je wil en die downloaden.
Hoe bereken je de reiskosten?
Ik reken de OV-kosten vanaf station Heemstede-Aerdenhout. In de omgeving Haarlem en Heemstede-Aerdenhout reken ik geen reiskosten.